La rua del FC Barcelona recorrerà els carrers de la ciutat dilluns 13 de maig per celebrar el títol de Lliga : Servei de Premsa

La rua del FC Barcelona recorrerà els carrers de la ciutat dilluns 13 de maig per celebrar el títol de Lliga

12/05/2013

Dilluns, 13 de maig, a partir de les 18:30 hores, s´organitzarà un recorregut festiu de jugadors i membres del FC Barcelona pels carrers de la ciutat, per celebrar el triomf del títol de Lliga i compartir-ho amb la ciutadania.

La Comitiva del FC Barcelona recorrerà un itinerari d´aproximadament 5,7 km. La caravana sortirà del Port de Barcelona (Moll de Barcelona) i continuarà per pl. Drassanes ? pg. Josep Carner (costat mar) ? pl. Portal de la Pau ? pg. Colom (calçada mar) ? pl. Antonio López ? Via Laietana ? pl. Urquinaona ? Ronda Sant Pere ? pl. Catalunya ? pg. de Gràcia ? Aragó ? av. de Roma ? Comte d´Urgell ? av. Sarrià ? per finalitzar a l´encreuament de l´Av.Sarrià amb la Travessera de Les Corts.

Durant el recorregut, la Guàrdia Urbana acompanyarà la comitiva del FC Barcelona per facilitar-ne la mobilitat, i juntament amb els Mossos d´Esquadra també garantiran la seguretat de l´esdeveniment. Alhora, els agents del cos de policia barceloní realitzaran els talls de trànsit corresponents a mesura que es vagi realitzant l´itinerari i efectuaran els desviaments necessaris per tal de garantir la mobilitat dels ciutadans. A banda del mateix recorregut, la Guàrdia Urbana també restringirà la circulació a les vies transversals, al pas de la comitiva.

Es prohibirà l´estacionament de vehicles en general, incloses motos a calçades i voreres, des de les 00.00 hores del dia 13, en els punts següents:
– Via Laietana (costat Besòs), entre pl. Urquinaona i Jonqueres.
– Ronda Sant Pere entre pl. Urquinaona i pl. Catalunya.
– Pg. de Gràcia, entre Ronda Sant Pere i Gran Via CC.
– Av. Sarrià (costat Llobregat), entre trav. de les Corts i Taquígraf Garriga.

També hi haurà afectació en les línies d´autobús que hi ha al llarg del recorregut, per aquest motiu es recomana a tots els ciutadans la utilització del metro per desplaçar-se per la ciutat i assistir a la rua. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) activarà un dispositiu per tal d´ordenar els fluxos de passatge a les estacions, en cas de molta afluència de passatgers.Compartiu aquest contingut