El Park Güell inicia els treballs d´adequació per la futura regulació d´accessos a la zona monumental : Servei de Premsa

El Park Güell inicia els treballs d´adequació per la futura regulació d´accessos a la zona monumental

14/05/2013

Avui s´inicien les obres per a la dotació de les instal·lacions necessàries per a la regulació d´accessos a la zona monumental del Park Güell. Els treballs dotaran el Park Güell de punts d´expedició d´entrades, llocs de control i un mòdul de serveis.

Els treballs abasten dos àmbits. El primer, la instal·lació de taquilles, situades als accessos del lateral dret del carrer Olot i l´avinguda del Santuari de Sant Josep de la Muntanya; i un mòdul situat a l´accés de la carretera del Carmel, que inclou taquilles, serveis públics i vestidors. Tots aquests elements estan situats fora del recinte del parc.

El segon àmbit contempla instal·lacions elèctriques, fibra òptica i comunicacions, que donaran servei als cinc punts de control d´accés de la zona monumental que no comptarà amb cap element fix de regulació.

Els treballs d´adequació han estan planificats de manera que no afectaran a l´afluència de veïns i visitants al parc i està previst que finalitzin el mes de setembre.

Al llarg del darrers mesos, s´han efectuat al Park Güell diverses obres de conservació i millora, destacant les dels accessos, la Casa-Museu del Guarda i la renovació de paviment del passeig de Les Palmeres.Compartiu aquest contingut