Xavier Trias: ?Amb la nova Grimaldi Terminal Barcelona estem fent un pas molt important per apropar el Port i la ciutat i la ciutat al Port? : Servei de Premsa

Xavier Trias: ?Amb la nova Grimaldi Terminal Barcelona estem fent un pas molt important per apropar el Port i la ciutat i la ciutat al Port?

01/07/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha destacat avui que gràcies a la nova ?Grimaldi Terminal Barcelona?, al Moll Costa, ?estem fent un pas molt important per apropar el Port i la ciutat i la ciutat amb el port? i ha afegit que ?la nova terminal serveix també per refermar el paper del Port de Barcelona en el turisme de creuers i del tràfic marítim de curta distància?. Trias ha participat a la inauguració de la nova terminal al costat d´autoritats com el president de Grimaldi Grup, Emmanuel Grimaldi, l´ambaixador italià a Espanya, Pietro Sebastiani, la Ministra de Foment, Ana Pastor, el conseller d´Empresa i Ocupació, Felip Puig, la tinent d´alcalde Sònia Recasens o el president de l´Autoritat Portuària de Barcelona, Sixte Cambra.

Trias ha agraït a Grimaldi Grup ?la seva confiança i aposta per Barcelona al fer al Moll Costa una nova terminal moderna, de grans dimensions, dotada d´infraestructures que permet oferir als passatgers serveis de màxim a qualitat?. ?Amb aquesta nova terminal de Grimaldi guanya la companyia, guanya el Port, la ciutat i el país?, ha dit l´alcalde.

Trias ha destacat, a més, ?que aquesta nova terminal anirà lligada a la urbanització del Moll Costa que està promovent el Port i que ?serà una actuació clau per remodelar aquesta zona industrial, mal endreçada i apropar-la a la ciutat”.

En la seva intervenció, l´alcalde també ha destacat que gràcies a aquesta nova Terminal, s´aconseguirà un altre objectiu fonamental: ?refermar el paper del Port de Barcelona en el turisme de creuers i del tràfic marítim de curta distància.? L´alcalde ha subratllat que ?en els darrers anys, el nostre Port s´ha consolidat com el primer port d´Europa i el quart del món en nombre de creueristes.

Trias ha ressaltat que ?tenim en el Port de Barcelona un gran actiu de futur per a la nostra ciutat i el nostre país, un gran actiu que ens ajuda a dinamitzar l´economia, a generar nous llocs de treball i oferir oportunitats per a tothom?.

L´alcalde ha destacat que ?el Port no és només una infraestructura clau per al turisme, sinó que també és una peça fonamental de la gran plataforma logística de la nostra ciutat i un motor econòmic de primer nivell per al nostre país?. ?A aquest motor de creació de riquesa no li podem donar l´esquena?, ha sentenciat l´alcalde, que ha recordat que ?aquest paper es veurà reforçat un cop es construeixin els accessos ferroviaris i viaris definitius al Port de Barcelona, anunciats recentment.





Paraules clau