L´Ajuntament de Barcelona investigarà qualsevol incidència que s´hagi pogut produir durant el procés de selecció de les 113 places d´agent de la Guàrdia Urbana : Servei de Premsa

L´Ajuntament de Barcelona investigarà qualsevol incidència que s´hagi pogut produir durant el procés de selecció de les 113 places d´agent de la Guàrdia Urbana

08/07/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest passat dissabte un total 7.344 persones van ser convocades a les primeres proves de selecció per les 113 places d´agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona que es van realitzar a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat de Barcelona. Les proves van finalitzar amb plena normalitat i sense incidents destacables i sense que cap aspirant manifestés cap tipus d´incidència.

Posteriorment, avui dilluns, s´han fet públiques determinades informacions i queixes relacionades amb els exàmens de selecció dels aspirants. Arran de les mateixes, l´Ajuntament de Barcelona ha convocat per aquesta setmana una reunió del Tribunal de l´oposició de les 113 places de la Guàrdia Urbana per tal de conèixer si realment s´ha produït alguna incidència o anomalia durant el procés selectiu.

A instàncies de l´Ajuntament de Barcelona, el Tribunal recollirà i analitzarà les informacions que s´han fet públiques i prendrà les mesures corresponents per tal de comprovar si són veraces. En cas que aquest òrgan constati que durant els exàmens de selecció alguna persona ha comès algun tipus d´irregularitat o frau, l´ha facilitat o l´ha promogut, aquesta quedarà exclosa de manera immediata del procés selectiu. Per altra banda, en el cas que es demostri que alguna altra persona fora del procés opositor ha participat en algun tipus d´ irregularitat en relació amb les proves el consistori determinarà les responsabilitats que se´n puguin derivar.

L´Ajuntament de Barcelona garanteix el seu compromís d´analitzar detingudament qualsevol incidència que s´hagi pogut produir i reafirma la seva voluntat d´actuar amb el màxim rigor i transparència en cas que es detecti alguna anomalia.





Paraules clau