Tall de trànsit a la Ronda de Dalt aquest cap de setmana per treballs de pavimentació : Servei de Premsa

Tall de trànsit a la Ronda de Dalt aquest cap de setmana per treballs de pavimentació

09/08/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Des de les 9h. de dissabte 10 d´agost, fins a les 14h. de diumenge 11 d´agost, es realitzaran treballs al ferm de la Ronda de Dalt (B-20), entre els punts quilomètrics 13+500 (Plaça Karl Marx) i 16 (Nus de la Trinitat), en ambdós sentits de circulació. Durant aquest període el trànsit quedarà totalment tallat al pas de vehicles. En sentit Llobregat els vehicles procedents de la Ronda del Litoral B-10, seran desviats per la sortida número 1 (Trinitat, C-17, N-150, av. Meridiana, Sant Andreu), circulant per la Via Favència (calçada lateral de la Ronda de Dalt costat muntanya) fins a la incorporació número 3 (Guineueta, Canyelles, passeig de Valldaura).

Els accessos des de C-58 i Pota Nord (B-20) a Ronda de Dalt (B-20) romandran tallats, desviant el trànsit en direcció a la Ronda del Litoral B-10. En sentit Trinitat, el trànsit també quedarà totalment tallat, essent desviat per la sortida número 3 i transcorrent per la Via Favència (calçada lateral de la Ronda de Dalt costat mar), fins a la incorporació número 1. Durant aquesta actuació es poden veure afectades les incorporacions número: 5 (Vall d´Hebron), 4 (Horta), 3 (Guineueta) i 2 (Roquetes), en ambdós sentits.

Aquestes desviaments poden ocasionar retencions a la Ronda de Dalt (B-20) en sentit Besòs i donada la complexitat i proximitat al nus viari de la Trinitat, es preveuen afectacions des dels accessos: Pota Nord (B-20), C-58 i B-10 en direcció a la Ronda de Dalt (B-20), en el seu sentit Llobregat.

Sempre que sigui possible es recomana l´ús d´itineraris alternatius; algunes opcions d´entrada a Barcelona són l´accés per av. Meridiana o la Ronda Litoral (B-10).

Documents relacionats:
Nota en format PDF
Plànol





Paraules clau

mobilitat/