L’alcalde assisteix a la inauguració de la nova residència d’estudiants del Gremi de Pastisseria de Barcelona : Servei de Premsa

L’alcalde assisteix a la inauguració de la nova residència d’estudiants del Gremi de Pastisseria de Barcelona

02/09/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 3 de setembre, a les 20:00 hores, l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, assisteix a la inauguració de la nova residència d’estudiants “Barcelona Resident”, impulsada pel Gremi de Pastisseria de Barcelona. A l’acte també participaran el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas; i el president del Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona, Joan Turull.

La residència, que està situada al carrer Tantarantana 13-17 en ple barri del Born, està oberta a estudiants, investigadors i professors que vinguin a estudiar a la ciutat.instal·lacions acabades de construir que podran acollir fins a 42 estudiants, investigadors i professors que vulguin venir a fer una estada a la ciutat. El nou edifici té capacitat per 42 persones i una superfície construïda de 2.257 m2, i conserva una part de la façana del carrer Tantarantana i algunes parets i arcs interiors de gran valor patrimonial. El projecte, a més, ha contemplat l’ampliació de l’actual Escola de Pastisseria del Gremi, EPGB, que li permetrà incrementar les dependències destinades a la docència.

[google-map-sc]





Paraules clau

estudiants/ gremi/ pastisseria/ residència/