Trias destaca que el Gremi de Pastisseria ajuda a posicionar Barcelona com a referent de cultura i gastronomia : Servei de Premsa

Trias destaca que el Gremi de Pastisseria ajuda a posicionar Barcelona com a referent de cultura i gastronomia

03/09/2013

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat aquest vespre en la inauguració de la nova residència d’estudiants del Gremi de Pastisseria de Barcelona, un acte que també ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas. L’alcalde ha destacat que la nova residència, situada a la façana posterior de l’Escola, al carrer Tantarantana, és “una aposta de futur i posa de manifest la importància de la col·laboració entre el sector públic i privat per a tirar endavant la ciutat i el país”. “S’ha fet una aposta per l’excel·lència i la internacionalització”, ha dit Trias que ha destacat el paper del Gremi de Pastisseria i el seu prestigi internacional. Cal tenir present que l’Escola té un 45% d’estudiants estrangers, amb més de 30 nacionalitats diferents.

Inauguració Residència d'estudiants Museu de la xocolata

L’alcalde també ha elogiat el model de formació de l’Escola, que incentiva les pràctiques dels estudiants a empreses de pastisseria, “una manera de facilitar als joves la transició al món laboral”.

El president del Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona, Joan Turull, ha lliurat una clau simbòlica de xocolata al president de la Generalitat i a l’alcalde.

 Compartiu aquest contingut