Unicef i Tibidabo preparen una festa solidària per celebrar la tornada a l’escola : Servei de Premsa

Unicef i Tibidabo preparen una festa solidària per celebrar la tornada a l’escola

06/09/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 8 de setembre, a partir de les 11:00 hores, el Parc d’Atraccions del Tibidabo acollirà una festa solidària organitzada per UNICEF que servirà per celebrar la tornada dels nens i nenes a l’escola i per commemorar el Dia Mundial de l’Alfabetització. Amb aquest esdeveniment, fruit de l’acord de col·laboració signat entre les dues entitats el setembre de 2012, UNICEF i Tibidabo volen aprofitar per recordar la importància de l’educació a l’hora de trencar el cercle de la pobresa dels infants i de les comunitats.

La celebració s’anomena “La Festa de la Dorlys”, en honor a una nena de Madagascar que ha aconseguit fer realitat el seu somni: estudiar. A la festa, que durarà tot el dia, es podrà gaudir, a més de les atraccions habituals del parc, d’activitats i jocs especials per als més petits, en els que també hi podran participar tots els membres de la família. Amb el preu que costa l’entrada al parc s’estarà col•laborant amb UNICEF i amb aquesta causa.  Els assistents a la festa podran col•laborar activament amb la compra de la xapa solidària d’UNICEF per 2€, l’equivalent a 113 llapis; a les persones que facin aquest donatiu, el parc els oferirà un descompte  en les entrades del dia.

L’escolarització és un dret fonamental i una eina decisiva pel desenvolupament de les persones i la societat. Malgrat els avenços aconseguit en les últimes dècades, encara hi ha al món més de 57 milions de nens i nenes en edat primària que no assisteixen a l’escola, 30 milions dels quals es concentren a l’Àfrica Subsahariana.





Paraules clau

festa/ tibidabo/ unicef/