Trias demana “respecte total a la voluntat del poble” i augura una Diada “amable i pacífica” : Servei de Premsa

Trias demana “respecte total a la voluntat del poble” i augura una Diada “amable i pacífica”

11/09/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat als actes institucionals de celebració de la Diada. Trias ha encapçalat la comitiva de la Corporació Municipal a l’ofrena al monument de Rafael Casanova, amb representants del Consistori, i ha valorat la Diada “com un dia de celebració per commemorar el que som i on estem i això és molt important perquè a vegades no ens adonem de les coses que s’han aconseguit”. Per a Trias, aquesta celebració “ha tingut sempre durant la democràcia un aspecte reivindicatiu perquè és evident que encara no som tot el que volem”.

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat als actes institucionals de celebració de la Diada.

L’alcalde ha qualificat la jornada de “dia molt especial” on “hi haurà aquesta gran manifestació aquesta tarda de la gent que intentarà fer aquesta cadena en pro de la llibertat del nostre poble”. Trias ha desitjat que sigui una jornada “amable i pacífica” i espera que sigui “una manera d’expressar-se amb formes festives i familiars”.

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat als actes institucionals de celebració de la Diada.

Per a l’alcalde de Barcelona, la festa té actualment “un sentiment més profund que abans”. “Aquesta tarda amb una manifestació del poble de Catalunya a favor del dret a decidir, i el que és important és que la gent es pugui manifestar pacíficament i tranquil.la”, ha dit Trias. A preguntes dels periodistes sobre un possible referèndum al 2014, l’alcalde ha considerat que “seria una bona cosa i un signe de maduresa que l’any que ve poguessim fer aquesta consulta, i jo ho desitjo certament”.

L’alcalde ha llençat un missatge de “sentit comú” i de “respecte total a la voluntat del poble”. Preguntat per l’absència de representants del Grup Municipal del Partit Popular a la Corporació Municipal, Trias ha dit que “si hi ha gent que això no ho enten i tenen visió diferent, jo ho respecto, però el poble pensa el que pensa i hem de defensar el poble”.





Paraules clau

11 de setembre/ diada/