El Parc del Tibidabo manté l’alça d’ingressos i visitants a la finalització de la temporada d’estiu : Servei de Premsa

El Parc del Tibidabo manté l’alça d’ingressos i visitants a la finalització de la temporada d’estiu

12/09/2013



Temps estimat de lectura: 3 minuts

El consell d’administració de Parc d’Atraccions del Tibidabo S.A (PATSA) es va reunir el passat dimarts per passar comptes del balanç anual d’ingressos i visitants del Parc. Durant la reunió es van explicar les dades d’aquest últim més d’agost, que han mantingut la tendència a l’alça que revelaven les dades anteriors i que han marcat fites tant d’ingressos com d’assistència.

Fins l’agost de 2013 han visitat el Parc un total de 385.297 persones, el que suposa gairebé 25.000 visitants més que 2012 i 100.000 més que l’any anterior, o el que és el mateix, hi ha hagut un augment del 29’8% respecte de l’any 2011. Es tracta del millor resultat dels últims 3 anys.

Els ingressos totals del parc fins el mes d’agost han suposat la xifra record de 7.904.645 milions d’euros, 300.000 més que l’any passat i gairebé un milió i mig d’euros més que el 2011. Traduït a percentatges aquest increment significa un 18’4% més d’ingressos que fa tres anys. Aquestes dades demostren que el Tibidabo ha mantingut la seva tendència a l’alça durant aquests últims anys i suggereixen que el creixement continuï durant els pròxims anys.

Que el Parc d’Atraccions del Tibidabo és un dels espais d’oci més rellevants de Barcelona, ho demostra també l’augment de persones que es fan sòcies del Parc. Aquest any, s’ha donat la benvinguda a gairebé 2.000 nous socis, arribant a un total de 65.474 persones. Fins el mes d’agost, un total de 147.082 socis han gaudit de les atraccions i els espectacles del parc i ho  poden continuar fent fins el final de la temporada, el dia 5 de gener. Els abonaments anuals han crescut un 22% en els últims tres anys, amb un augment de gairebé 12000 des de l’any 2011.

taulati

 

Novetats de la temporada

Aquesta temporada s’han estrenat diversos espectacles amb molt bona acollida per part dels visitants. La 2a edició de “Tibidabo Màgic” va acostar al Parc a 10.000 visitants, que van poder gaudir dels espectacles de màgia familiar de mags de renom nacional i internacional. Els visitants també van poder gaudir, durant tots els dies d’obertura del mes d’agost, de la Gran Cavalcada de Gerónimo Stilton, on el simpàtic ratolí, acompanyat de molts més personatges van permetre als més petits viatjar al regne de la fantasia amb un espectacle de música, ball i efectes especials.

Gran Cavalcada de Gerónimo Stilton

A més, ha tornat al parc un clàssic de les atraccions, les curses de cavalls, on els que s’hi ha acostat han jugat a ser el més ràpid i han pogut guanyar diferents premis. A més, l’espectacle “Animals Animats”, a càrrec de companyia de marionetes de renom internacional de Herta Frankel, ensenyava les aventures i els llaços d’amistat d’un grup d’animals a punt de ser domesticats. Els visitants també han pogut gaudir de “Planeta Fantasia”, un espectacle nocturn amb tecnologia làser, que ja han gaudit 16340 persones i que encara es pot visitar fins el pròxim 13 d’octubre.

Pel que fa a la anunciada roda panoràmica, atès que la temporada alta del parc havia començat i per evitar molèsties excessives als visitants, la direcció del parc va decidir programar els treballs de reforç per la instal·lació de la nova sínia un cop finalitzés la temporada alta i, a continuació, procedir al muntatge de la nòria.  D’aquesta manera, la recuperació de la roda panoràmica al Parc d’Atraccions Tibidabo i a l’skyline de la ciutat serà la principal novetat de la pròxima temporada 2014.

Animals animats

 

 





Paraules clau

estiu/ tibidabo/