Barcelona promou les adopcions a la 2a Festa dels Animals de la Mercè : Servei de Premsa

Barcelona promou les adopcions a la 2a Festa dels Animals de la Mercè

19/09/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Barcelona aprofitarà la festa major de la Mercè per promoure les adopcions i la tinença responsable dels animals. En el marc de la 18a Mostra d’Associacions, que se celebra a Plaça de Catalunya, hi haurà un espai destinat a oferir xerrades i activitats i tallers relacionades amb els animals i també s’organitzaran desfilades destinades a promoure l’adopció de gossos, gats i fures. Aquest any la Festa dels Animals compta amb la col·laboració de la Fundació Affinity, la participació del Col·legi de Veterinaris, que disposarà d’un espai interactiu, i d’una vintena d’entitats animalistes.. “Estem treballant tots conjuntament, dia a dia, per fer de Barcelona una ciutat amiga dels animals”, ha afirmat el regidor de Presidència i Territori, Jordi Martí, que ha convidat els ciutadans a visitar l’espai, on cada dia a la tarda hi haurà desfilades d’animals en adopció. En aquestes desfilades hi prendran part uns 300 gossos del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) i d’altres entitats participants.

Activitats com aquestes ajuden d’una forma clara a donar a conèixer la feina que fan les entitats i equipaments com el CAACB, així com també per conscienciar la ciutadania de la importància de tenir cura dels animals. El Centre d’Animals de Companyia de Barcelona també ha participat aquest any a les festes de Nou Barris, Gracia i Sants amb l’objectiu de promoure les adopcions. Es poden consultar totes les activitats de la 2a Festa dels Animals de la Mercè en aquest enllaç http://merce.bcn.cat/ca/node/400300048. La Festa dels Animals està organitzada per la regidoria de Presidència i Territori de l’Ajuntament de Barcelona.

Els ciutadans interessats en l’acollida d’animals poden consultar la pàgina web www.bcn.cat/adopta,  que ofereix una àmplia informació dels animals allotjats al CAACB, al mateix temps que facilita als propietaris trobar un animal que s’ha extraviat i fomenta la tinença responsable. Els animals oferts en adopció estan vacunats, desparasitats, esterilitzats i xipats per facilitar la seva identificació en cas de pèrdua.





Paraules clau

animals/ companyia/ festa/