Maite Fandos: “El CSIO i la Sagrada Família, perfecte simbiosi entre l’esport i la ciutat” : Servei de Premsa

Maite Fandos: “El CSIO i la Sagrada Família, perfecte simbiosi entre l’esport i la ciutat”

19/09/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La Tinenta d’Alcalde d’Esports, Maite Fandos, ha volgut destacar molt especialment el nou esforç que aquest important esdeveniment esportiu ha fet en aquesta edició per arribar a la ciutadania, més enllà de la competició: “primer va ser amb la seva incorporació al programa festiu de la Mercè. L’any passat, amb l’inici de la sèrie d’obstacles dedicats a emblemes de la ciutat. I enguany, 3.000 nens i nenes dels nostres centres educatius podran gaudir de la hípica com a activitat esportiva escolar, en el Pony Park situat al Parc de l’Oreneta”

La Tinenta d’Alcalde ha estat acompanyada del regidor del districte de l’Eixample, Gerard Ardanuy, i dels principals representants del Real Club de Polo de Barcelona i de la pròpia competició, encapçalats pel president de l’entitat, Eudaldo Bonet. També ha assistit a l’acte el diputat d’esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom.

Fandos ha fet especial esment a la doble projecció que, esdeveniments com aquests, ofereixen a la capital catalana: “per una banda, per la seva indiscutible projecció internacional, que ens torna a posicionar com la capital de l’esport. I per l’altra, per la seva creixent implicació i complicitat amb la ciutat, obrint les portes del club i traspassant la seva activitat al dia a dia dels barcelonins i barcelonines” En aquest sentit, el dijous, el club celebra una jornada de portes obertes de la competició per a tots aquells ciutadans que ho desitgin.

La 102 edició del CSIO de Barcelona arriba a les instal·lacions del Club entre el 26 i el 29 de setembre, en el marc de les Festes de la Mercè. Acull la Furusiyya FEI Nations Cup Jumping Final, la qual cosa el converteix en el concurs de Salts més important del món.





Paraules clau

campionat/ internacional/ salts/