Raimond Blasi assisteix al pregó de la Festa Major del barri dels Indians : Servei de Premsa

Raimond Blasi assisteix al pregó de la Festa Major del barri dels Indians

20/09/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 22 de setembre, a les 12:00 hores (carrer Jordi de Sant Jordi cantonada amb Pinar del Río), el regidor del districte de Sant Andreu, Raimond Blasi, assistirà al pregó de la Festa Major del barri dels Indians, que enguany va a càrrec de la consolessa general de Cuba a Barcelona, Iraida Guerrero.

La Festa Major del barri dels Indians, al districte de Sant Andreu, celebra aquest any el seu 30 aniversari i té lloc entre el 21 i el 29 de setembre amb una cinquantena d’activitats dirigides a ciutadans de totes les edats. Les celebracions comencen amb la traca matinal que tindrà lloc dissabte a les 8.30 hores, seguida de la cercavila, que va a càrrec del Triangle de Sants. A més, durant tots els dies de la festivitat s’hi duran a terme jocs i activitats infantils, correfoc, balls, concursos, exposicions, concerts, actuacions teatrals i exhibicions esportives.

El final de festa tindrà lloc diumenge 29 de setembre amb el concert d’havaneres del grup “Mar Brava” a les 20:00 hores i el fi de festa a càrrec dels diables “La Satànica” de Sant Andreu a la plaça de les Havaneres a les 22:30 hores.

NOTA: Adjuntem el programa en format PDF.





Paraules clau

festa major/ indians/