Trias destaca la importància dels esdeveniments esportius de primer ordre perquè projecten la ciutat a l’exterior i tenen un impacte econòmic molt positiu : Servei de Premsa

Trias destaca la importància dels esdeveniments esportius de primer ordre perquè projecten la ciutat a l’exterior i tenen un impacte econòmic molt positiu

23/09/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat avui al Saló de Cent a l’acte de presentació de la 102 edició del CSIO Barcelona- Furusiyya FEI Nations Cup Jumping Final – Concurs de Salts Internacional Oficial- del Reial Club de Polo. El CSIO Barcelona tindrà lloc al club barceloní del 26 al 29 de setembre. El Reial Club de Polo de Barcelona alberga la Furusiyya FEI Nations Cup™ Jumping Final, que reuneix als millors genets i amazones procedents de 18 països de tot el món. A l’acte hi ha assistit, entre altres, Maite Fandos, tinent d’alcalde; Eudaldo Bonet, president del Reial Club de Polo de Barcelona, Luis Comas, president de la Fundació Reial Club de Polo de Barcelona, Daniel Garcia Giró, director del CSIO Barcelona; i John Roche, director esportiu de la FEI (Federació Eqüestre Internacional).

CSIO

L’alcalde ha agraït als organitzadors i als patrocinadors del Concurs que aquest campionat se celebri a Barcelona, al Reial Club de Polo, que es convertirà en escenari de referència de la competició hípica més important del món; i ha volgut fer un reconeixement als Clubs i les Federacions, que potencien l’esport de base i perquè “sense ells no seria possible”. Trias ha explicat que Barcelona vol ser ciutat de cultura, coneixement, creativitat, innovació i benestar, i ha afegit que “el benestar va molt lligat a l’esport”.

Com ha explicat l’alcalde, Barcelona és una ciutat esportiva, i gràcies als Jocs Olímpics va fer un pas endavant. “Tenim una marca potent i no parem, hem fet els X Games, els Mundials de Natació, ara aquesta competició de salts”, ha dit Trias remarcant que tots aquests esdeveniments esportius són molt importants per la ciutat perquè “ens posen al món, contribueixen a projectar-nos a l’exterior”. L’alcalde ha destacat també que aquests esdeveniments tenen un impacte econòmic molt positiu per a la ciutat, “un impacte que, en moments com els actuals, esdevé molt necessari”.

Trias ha assenyalat que la cultura del cavall té gran repercussió econòmica i és molt important a casa nostra, i ha recordat festes com els tradicionals Tres Tombs, que se celebraren a la ciutat i a molts altres indrets del país. Finalment, Trias s’ha mostrat convençut que aquesta nova edició del Concurs de Salts Internacional serà tot un èxit.





Paraules clau

csio/ esdeveniments/ esportius/ polo/