Joan Puigdollers obre les I Olimpíades escolars de Sarrià-Sant Gervasi : Servei de Premsa

Joan Puigdollers obre les I Olimpíades escolars de Sarrià-Sant Gervasi

26/09/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres, 27 de setembre, a les 17:30 hores, el regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, assisteix a l’acte inaugural i la competició d’Atletisme de les primeres Olímpiades escolars del districte, al Centre Esportiu Municipal Can Caralleu.

El Districte promou unes Olimpíades escolars amb l’objectiu d’incentivar l’esport entre l’alumnat dels centres educatius com a eina de creixement personal i d’integració social. Les Olimpíades se celebraran els dies 27, 28 i 29 de setembre.
Hi participaran els alumnes de quart, cinquè i sisè curs de primària dels centres educatius Costa i Llobera, La Salle Bonanova, Orlandai, Sagrat Cor i Taber, en equips mixtes. Les Olimpíades escolares compten amb la col•laboració del complex esportiu Municipal de Can Caralleu i de la Federació Catalana de Tennis Taula, així com de l’Institut Barcelona Esports.
La cursa d’atletisme sortirà el dia 27 després de la inauguració de les olimpíades escolars, des del mateix equipament municipal de Can Caralleu i passarà pel parc de l’Oreneta.
El dissabte 28, al matí, hi haurà competició de bàsquet al col•legi La Salle Bonanova i de tennis taula a la Federació Catalana. A la tarda, serà el torn de la natació, a la piscina Municipal de Can Caralleu, i del voleibol al col•legi Costa i Llobera. El diumenge 29, al matí, es jugarà a futbol 5, al col•legi Sagrat Cor.
Alhora, es faran activitats d’esport adaptat, com una cursa d’eslàlom o un partit de bàsquet amb cadira de rodes, amb la finalitat que els nens i les nenes visquin en la seva pròpia pell la pràctica de l’esport adaptat per a la discapacitat i experimentar que també és gratificant.





Paraules clau

escolars/ olimpíades/ Sarrià-Sant Gervasi/