L’alcalde Trias rep el Premi Internacional ESEEA al Lideratge : Servei de Premsa

L’alcalde Trias rep el Premi Internacional ESEEA al Lideratge

23/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 24 d’octubre, a les 19:30h, Xavier Trias, rep el premi atorgat per la institució acadèmica  Espai Europeu d’Estudis Avançats (ESEEA) i que s’atorga a persones que serveixin d’exemple inspirador a la societat, institucions i empreses. En aquesta tercera edició també seran premiats: Leandro Negre Carrió, Pare Manel, Emilio Juarez Escalona, Leopoldo Abadía, Justo Molinero, Aminov Viacheslav i Christian Escribà Tholoniat

ESEEA va crear uns premis al lideratge, de caràcter internacional, enguany es lliuren en la seva tercera edició,  i distingeixen  i reconeixen  a persones amb importància o rellevància pública en l’àmbit econòmic, cultural, empresarial, col·laborant al descobriment, a la contribució social i a la implantació de noves tecnologies, nous sectors, noves vies, nous mercats i a la vertebració social. Un reconeixement al líders que tenen influencia a persones, empreses i a la societat, gràcies a la seva professionalitat, integritat i gestió del talent. La temàtica dels Premis es centra en el “Lideratge” entès com un motor econòmic, social, cultural, educacional en quant a la direcció, trajectòria, decisió i comportament.

ESEEA és una institució acadèmica que impulsa el desenvolupament sociocultural amb la finalitat de crear una sinergia entre món empresarial, acadèmic i cultural. Agrupa un conjunt d’Escoles Superiors de diferents disciplines, cada una d’elles centrada en àrees de coneixement innovadores i amb un elevat potencial en el mercat laboral.

[google-map-sc focus=”0″]





Paraules clau

Alcalde Trias/ lideratge/ Premi Internacional ESEEA/