Joan Puigdollers presenta les novetats i balanç anual de Cementiris de Barcelona : Servei de Premsa

Joan Puigdollers presenta les novetats i balanç anual de Cementiris de Barcelona

25/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 28 d’octubre, a les 12:30 hores, regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans i president de Cementiris de Barcelona, Joan Puigdollers, presenta els nous serveis més destacats de l’entitat i el balanç de les accions més rellevants del darrer any,  acompanyat del director general de l’entitat, Jordi Valmaña (capella del Cementiri de Poblenou, aingudav Icària s/n).

A l’acte es detallarà la inversió de 3 milions d’euros de l’entitat en la recuperació de patrimoni cultural i en la remodelació dels recintes funeraris de la ciutat i es donarà a conèixer un nou servei d’enterrament d’època amb carrossa fúnebre tirada per cavalls, amb què Cementiris de Barcelona  recupera una tradició que es remunta a mitjan segle XIX, quan els seguicis fúnebres es feien pels carrers de Barcelona. A l’entrada de la capella hi haurà exposada una carrossa amb cavalls, similar a la que s’utilitzarà en aquest servei.

Durant l’acte també es presentarà una col•lecció de peces escultòriques restaurades dels diferents cementiris barcelonins.





Paraules clau

cementiris/