Roda de premsa de ‘Barcelona Novel·la Històrica’ : Servei de Premsa

Roda de premsa de ‘Barcelona Novel·la Històrica’

28/10/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 28 d’octubre, a les 11:00 hores, a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona (accés per la Plaça Sant Miquel), tindrà lloc la presentació en roda de premsa de Barcelona Novel·la Històrica. A l’acte hi assistiran el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; el comissari del Tricentenari BCN, Toni Soler; i el comissari de Barcelona Novel·la Històrica, Enric Calpena.

Aquesta és la primera edició de la trobada literària Barcelona Novel·la Històrica, comissariada pel periodista i escriptor Enric Calpena, que tindrà lloc la setmana de l’11 al 16 de novembre, a la Sala Moragues del Born Centre Cultural, i que s’emmarca en les activitats del Tricentenari BCN.

Durant tota la setmana, escriptors, editors i il·lustradors debatran al voltant de qüestions com el rigor documental, els formats narratius o els límits de la imaginació en el moment d’elaborar una trama. En aquesta edició també es donarà protagonisme a zla narrativa centrada en el 1714 i la Guerra de Successió, amb la participació d’autors com Edward Rutherfurd, Lindsey Davis, Albert Sánchez Piñol, Alfred Bosch, José Luis Corral, Jaume Clotet, David de Montserrat, Andreu Martín, Màrius Serra, Jordi Molist, Víctor Amela, Oriol Garcia Quera o Martí Gironell, entre d’altres.

Les activitats d’aquesta primera edició inclouran taules rodones, clubs de lectura, rutes per la ciutat o el lliurament del Premi Internacional Barcino de Novel·la Històrica que enguany rebrà l’escriptora Lindsey Davis, autora de la sèrie de novel·les ambientades a Roma durant el segle I dC.





Paraules clau

Barcelona Novel·la Històrica/