Ciutat Vella convoca el 3r Concurs d’Aparadors : Servei de Premsa

Ciutat Vella convoca el 3r Concurs d’Aparadors

31/10/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El Districte de Ciutat Vella, amb la col•laboració dels eixos i les associacions de comerciants del territori, ha convocat el 3r Concurs d’Aparadors. La inscripció al concurs és oberta fins al 18 de novembre i es pot fer omplint una butlleta que facilitaran els eixos comercials a tots els establiments interessats, juntament amb les bases del concurs.

La nova convocatòria consolida un premi que s’emmarca i persegueix els mateixos objectius que el Pla Argent –projecte a través del qual es vol donar un nou impuls al comerç de proximitat del districte-  ja que té com a objectiu dinamitzar el petit comerç de Ciutat Vella i afavorir l’associacionisme en el sector.

Aquest concurs es farà totalment visible en les botigues de Ciutat Vella a partir del dia 5 de desembre, data en la qual ja tots els participants hauran de tenir muntada la decoració dels aparadors.

Com en les anteriors edicions, el concurs tindrà dos processos de selecció dels millors muntatges. En primer lloc es valorarà els muntatges a cadascun dels barris. Un jurat format per un representant dels eixos comercials del barri,  i un representant de cada associació de comerciants de cadascun dels quatre barris de Ciutat Vella visitarà tots els establiments participants i escollirà els quatre millors muntatges del barri, entre els dies 10 i 17 de desembre. Els quatre millors aparadors de cada barri passaran a la segona fase com a finalistes. En la segona fase del concurs, el jurat que decidirà quins són els millors aparadors de cadascun dels barris del districte estarà format per la regidora de Ciutat Vella, el regidor de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, la presidenta del Districte de Ciutat Vella, el director de Comerç de la Generalitat de Catalunya, el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, un representant de Foment de Ciutat Vella, i la coordinadora de Comerç del Districte de Ciutat Vella. Aquest jurat visitarà els 16 aparadors finalistes dels quatre barris el 19 de desembre, per poder proclamar els guanyadors, un per cada barri, el dia 20 de desembre.

Paral•lelament, i tal com es va fer també en la passada edició del concurs, els clients dels establiments poden participar en una votació popular per escollir el millor aparador participant, mitjançant unes butlletes que lliuraran els mateixos establiments als seus clients. La participació en la votació popular donarà opció als votants a participar en un sorteig de productes culturals. El premi per votació popular es farà públic també el 20 de desembre.

En la primera edició, el Concurs d’Aparadors va aplegar al voltant de 80 establiments participants. En la segona edició, celebrada l’any passat, van ser un centenar les botigues que van decorar els aparadors i es van inscriure al concurs.





Paraules clau

aparadors/ Ciutat Vella/ comerç/