Agenda de l’alcalde de Barcelona en el viatge institucional encapçalat pel president de la Generalitat, Artur Mas, a Israel (10/11/2013) : Servei de Premsa

Agenda de l’alcalde de Barcelona en el viatge institucional encapçalat pel president de la Generalitat, Artur Mas, a Israel (10/11/2013)

08/11/2013



Temps estimat de lectura: 3 minuts

Agenda de l’alcalde de Barcelona en el viatge institucional encapçalat pel president de la Generalitat, Artur Mas, a Israel, per diumenge 10 de novembre:

NOTA: les hores són d’Israel, una hora més que a Catalunya.

 

REHOVOT

10.00 h.
Visita al Weizmann Institute of Science
234 Herzl Steet, Rehovot.

El president de la Generalitat, Artur Mas; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, visiten Weizmann Instiute of Science.

El Weizmann Institute of Science és una universitat pública de recerca i un dels centres d’investigació multidisciplinari líders a nivell mundial. L’institut va ser fundat l’any 1934 per Charles Weizmann com a Institut Daniel Sieff. L’any 1949 es va rebatejar en honor al seu fundador.

L’Institut està composat per cinc facultats: matemàtiques i enginyeria informàtica, química, física, bioquímica i biologia. Actualment el Institute Weizmann té més de 1000 persones treballant com a personal acadèmic. L’any 2011 la revista The Scientist va catalogar l’Institut com a millor institució (no nord-americana) per a dedicar-se al món acadèmic.

Entre els professors destaquen Chaim Weizmann, químic i primer president de l’Estat d’Israel o Yonath i Levitt, ambdós guanyadors del Premi Nobel de química. També alguns dels ex-alumnes de l’institut són eminències en el món científic com Arieh Warshel, Premi Nobel de química l’any 2013.

 

TEL AVIV-YAFO

13.00 h.
Dinar amb els principals operadors turístics israelians i presentació del patrimoni jueu a Catalunya
Hotel The Carlton Tel Aviv

El president de la Generalitat, Artur Mas; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, participen en un dinar amb els principals operadors turístics israelians i presentació del patrimoni jueu a Catalunya.

 

HOLON

16.15 h.
Visita Design Museum Holon i BCD
8 Pinhas Eylon Street. Holon 58459.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens visiten el Design Museum Holon. El museu obra de l’arquitecte Ron Arad, ha esdevingut en poc temps –es va inaugurar el març de 2010- un dels museus més importants del món del disseny i la cultura contemporània.

 

TEL-AVIV

18.00 h.
Conferència del president de la Generalitat de Catalunya Artur Mas, a la Universitat de Tel Aviv
Malka Brander Hall of Justice (Kes Hamishpat)

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, assisteixen a la conferència que pronuncia el president de la Generalitat, Artur Mas, a la Universitat de Tel Aviv amb el títol “Catalonia, the knowledge hub in Southern Europe”.

19.30 h.
Reunió amb l’Associació de Comerç Catalunya Israel
Moshe Aviv Tower. 7, Jabotinshki St. Pl. 53. Tel Aviv-Yafo.

El president de la Generalitat, Artur Mas; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell; la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, es reuneixen amb l’Associació de Comerç Catalunya Israel.

20.00 h.
Signatura conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’agència Barcelona Activa, i StarTau
Campus Universtary, Tel Aviv- Yafo

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, acompanyat de la tinenta d’alcalde d’Economia,presidirà la signatura del conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’agència Barcelona Activa, i StarTau, el centre de servei a emprenedors de la Universitat de Tel Aviv. Amb aquest acord, Barcelona i Israel treballaran conjuntament per a facilitar el creixement i expansió internacional de les seves empreses.





Paraules clau

Alcalde Trias/ israel/