El Rectoret tindrà subministrament de gas gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i Gas Natural Fenosa, que hi inverteix 400.000 euros : Servei de Premsa

El Rectoret tindrà subministrament de gas gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i Gas Natural Fenosa, que hi inverteix 400.000 euros

13/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament i Gas Natural Fenosa han signat un conveni de col·laboració per posar en marxa la implantació de la xarxa de gas natural al nucli del Rectoret, al barri de Vallvidrera, El Tibidabo i Les Planes, al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Aquesta actuació permetrà disposar de gas a més de 350 habitatges. L’empresa Gas Natural Fenosa, a través de la seva companyia distribuïdora, Gas Natural Distribución, inverteix 400.000 euros per fer arribar el gas natural al Rectoret, una de les darreres àrees de la ciutat que encara no disposava d’aquest servei.

La companyia energètica ha iniciat els treballs de canalització per construir una xarxa de prop de 7’5 quilòmetres de longitud, que es preveu finalitzar abans de l’estiu de 2014. Els primers veïns ja s’han pogut connectar a la xarxa de gas natural. Les obres es realitzen de forma sectoritzada per minimitzar molèsties i de manera que es puguin anar incorporant més domicilis progressivament, a mesura que es vagin finalitzant els trams.

 

Sobre Gas Natural Fenosa

Gas Natural Fenosa és la multinacional energètica líder en distribució de gas a Catalunya, on fa arribar el subministrament a 349 municipis. Durant l’any 2012, gràcies a la inversió de prop de 66 milions d’euros, ha incorporat 44.002 nous punts de subministrament en el territori català, fins arribar als 2.154.216.

L’índex de penetració (punts de subministrament sobre el total d’habitatges que hi ha als municipis de Catalunya) és del 53%, per sobre del 26% de la mitjana espanyola, gràcies a l’esforç inversor realitzat per la companyia en el últims 20 anys, durant els quals ha invertit 1.400 milions d’euros per incrementar i millorar la seva activitat de distribució de gas.





Paraules clau

gas/