Gerard Ardanuy assisteix a la presentació de la quarta edició de la col·lecció multimèdia “Personatges en joc” dedicada a l’industrial tèxtil català Ferran Alsina : Servei de Premsa

Gerard Ardanuy assisteix a la presentació de la quarta edició de la col·lecció multimèdia “Personatges en joc” dedicada a l’industrial tèxtil català Ferran Alsina

15/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 18 de novembre, a les 10.00 hores, a l’Escola Barrufet (passatge Vapor Vell, 7), el regidor d’Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, assistirà a l’acte de presentació de la quarta edició de la col·lecció multimèdia “Personatges en Joc” dedicada a l’industrial tèxtil català Ferran Alsina (1861-1908). L’acte comptarà amb la participació del secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castellà; el rector en funcions de la Universitat Politècnica de Catalunya · Barcelona Tech, Antoni Giró; Montserrat Alsina, neboda de Ferran Alsina; el director general de Recerca, Josep M. Martorell i la directora general d’Educació Infantil i Primària del Departament d’Ensenyament, Alba Espot.

La col·lecció “Personatges en joc” és fruit de la col·laboració entre la Secretària d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Politècnica de Catalunya, i en aquesta ocasió amb el suport també de la Regidoria d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu de la col·lecció es ajudar a despertar l’interès per la ciència entre alumnat de tercer cicle d’educació primària.

“Personatges en joc” ha publicat fins ara jocs multimèdia dedicats a Narcís Monturiol, enginyer i inventor del primer submarí tripulat amb motor de combustió; Joan de Peratallada, un dels gran mestres de l’alquímia medieval i Miquel Crusafont, paleontòleg de reconegut prestigi internacional.

 





Paraules clau

multimèdia/ tèxtil/