Barcelona desactiva el Pla Bàsic d’Emergència Municipal per ventades i manté l’alerta pel mal estat de la mar : Servei de Premsa

Barcelona desactiva el Pla Bàsic d’Emergència Municipal per ventades i manté l’alerta pel mal estat de la mar

17/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant Protecció Civil Municipal, ha desactivat avui diumenge 17 de novembre a les 10:27 hores el Pla Bàsic d’Emergència per ventades a la ciutat, que s’havia activat ahir a les 9:25 hores en la seva fase d’alerta per la previsió de ventades fortes. El temporal de vent va obligar ahir els Bombers de Barcelona a realizar un total de 33 actuacions a la ciutat relacionades amb incidències provocades pel vent.

Ahir també es va activar el Pla Bàsic d’Emergència Municipal per mal estat de la mar, que a aquesta hora es manté en la seva fase d’alerta, amb la previsió que pugui desactivar-se al llarg d’aquest migdia. Ahir a les 11.46 hores es va activar aquest protocol per la possibilitat que es registréssin més del 30% d’onades de més de 2’5 metres.

Com a conseqüència d’aquesta activació i per prevenció, s’ha recordat la prohibició d’accedir als espigons de la platja, que han quedat barrats al pas, i d’entrar a l’aigua mentre onegi la bandera vermella, hissada a totes les platges.





Paraules clau

Pla Bàsic d'Emergència municipal/