Irma Rognoni agraeix la Fundació SOS la seva contribució al benestar dels infants de Barcelona : Servei de Premsa

Irma Rognoni agraeix la Fundació SOS la seva contribució al benestar dels infants de Barcelona

20/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

La regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni, ha rebut avui els representants de la Fundació SOS, organitzadora de la Gala del Dia Mundial de la Infància, que es va celebrar el dia 10 de novembre al Teatre Liceu, un acte que va servir per a recaptar fons per a les famílies amb infants, i que va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Els diners recollits amb l’acte solidari –6.000 euros—aniran a parar a sis famílies de Barcelona que han estat escollides per la fundació d’entre les famílies ateses per les entitats del tercer sector social que col·laboren amb l’Ajuntament de Barcelona en l’atenció a les persones en risc d’exclusió social.

A l’acte hi ha participat diverses persones que han col·laborat amb la Fundació, com Alejandra Prat, Ángel Rielo, Aida Domenech, Georgina Amorós, Eric Yanguas, Andrea Huisgen i Elsa Anka. Cadascun d’ells ha representat una de les famílies beneficiades, a qui se’ls ajudarà a fer front a despeses urgents.

La regidora Rognoni ha agraït “la sensibilitat” i “respecte” de la Fundación SOS vers les famílies de Barcelona que, en aquests moments de crisi econòmica, necessiten la col·laboració conjunta de l’administració i de les entitats del tercer sector.





Paraules clau

infància/