Restriccions de trànsit a l’anell viari de Via Augusta i avinguda General Vives per a la reparació d’impostes de protecció : Servei de Premsa

Restriccions de trànsit a l’anell viari de Via Augusta i avinguda General Vives per a la reparació d’impostes de protecció

20/11/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de reposició d’impostes de protecció de l’anell viari a l’avinguda General Vives i la Via Augusta, al districte de Sarrià – Sant Gervasi, que comportaran afectacions al trànsit a la zona, sempre en horari nocturn. Amb aquesta actuació, que durarà fins al 20 de desembre, es repararan les impostes de l’anell interior i exterior de la plaça Borràs, i dels murs laterals de les dues calçades laterals de Via Augusta entre el carrer Dolors Monserdà i plaça Borràs.

S’actuarà sempre en horari nocturn de diumenge a dijous i de 22:30h a 5:30h -les nits dels diumenges es treballarà a partir de les 00:00h-. Durant el dia es taparà la senyalització i es recuperarà la circulació a la zona d’obres.

Els treballs van començar la nit del 19 al 20 de novembre al costat Besòs de Via Augusta entre els carrers Margenat i Dolors Monserdà.

En aquesta fase es tallarà el sentit muntanya del Túnel de Vallvidrera (sortida de Barcelona) desviant la circulació per la calçada lateral de Via Augusta des del carrer Hort de la Vila, mantenint un carril de circulació en aquest lateral. També es tallarà l’accés des del lateral sentit muntanya de Via Augusta al sentit muntanya de Túnel de Vallvidrera existent a l’alçada del carrer Dolors Monserdà. Aquesta afectació durarà fins a la nit del  19 al 20 de novembre, i posteriorment es tornarà a repetir del 3 al 9 de desembre, quan es treballi al costat Besòs de Via Augusta entre plaça Borràs i i el carrer Margenat.

Des del dia 19 i fins al dia 26 es treballarà al costat Llobregat de Via Augusta entre els carrers Margenat i plaça Borràs. Durant aquests treballs es tallarà el sentit mar (entrada a Barcelona) del Túnel de Vallvidrera, desviant la circulació per la calçada lateral sentit mar (costat Llobregat) de Via Augusta per plaça Borràs (per la sortida 2 del Túnel de Vallvidrera), i mantenint un carril de circulació en aquest lateral.  Durant aquests treballs en cap moment es tallarà l’accés als dos sentits de Ronda de Dalt des del sentit mar (entrada a Barcelona) del Túnel de Vallvidrera.

 

Talls dels troncs centrals de Via Augusta i Ronda de Dalt

Del 9 al 20 de desembre es treballarà a l’interior del costat mar i costat muntanya de plaça Borràs i s’afectarà al trànsit de Ronda de Dalt i al tronc central de Via Augusta, en els accessos al túnel de Vallvidrera.

Per a aquests treballs es tallarà segons les necessitats dels treballs el tronc central de la Ronda de Dalt, tant en sentit Llobregat com Besòs, desviant al trànsit als carrils laterals entre la sortida 7 i 9.





Paraules clau

General Vives/ Sarrià-Sant Gervasi/ Via Augusta/