L’alcalde Trias afirma que els esdeveniments esportius reforcen la marca Barcelona : Servei de Premsa

L’alcalde Trias afirma que els esdeveniments esportius reforcen la marca Barcelona

22/11/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, acompanyat de la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha participat a la presentació del Superprestigi Dirt Track. A la presentació també hi ha assistit el president d’RPM Racing, Jaime Alguersuari; i el campió del món de Moto GP més jove de la història, Marc Márquez, entre d’altres assistents.

Presentació Superprestigi Dirt Trak
El Superprestigi Dirt Track, que se celebrarà al Palau Sant Jordi el proper 11 de gener, reunirà els tres campions del món de motociclisme, Marc Márquez, Pol Espargaró i Maverick Vinyales, desafiant una gran part dels seus rivals del mundial a la pista del Palau Sant Jordi. L’esdeveniment té un marcat caire social: cinc euros de cada entrada aniran destinats a entitats socials i a fins humanitaris.

L’alcalde s‘ha mostrat convençut que l’esdeveniment serà un èxit per la seva espectacularitat i perquè aplegarà les primeres figures del motociclisme mundial competint entre elles. Xavier Trias ha explicat que “Barcelona ha fet una gran aposta per l’esport, i que aquesta aposta ajuda i reforça la marca Barcelona, com també ho fa que hi hagi campions del món de casa nostra”.

L’alcalde ha destacat que l’esport a la ciutat és una eina bàsica, no només de salut també de convivència i cohesió social, i ha remarcat la importància dels clubs que promouen l’esport de base. “Però l’esport”, ha afegit, “és també espectacle i genera activitat econòmica, i de tant en tant hi ha gent que ho suma tot i organitzat esdeveniments com aquest, que posa l’esport al servei de l’espectacle”.

Per la seva banda, la tinenta d’alcalde Maite Fandos, ha assenyalat que per a Barcelona és un honor acollir aquest esdeveniment perquè “la ciutat estima l’esport i també estima la moto”. Fandos ha recordat la gran tradició, industrial i esportiva, del món del motor del país i ha destacat també que l’esdeveniment té a més una finalitat solidària.





Paraules clau

Alcalde Trias/ esport/