El Passeig de Sant Joan acull la Fira dels Jocs i el Lleure de l’Eixample : Servei de Premsa

El Passeig de Sant Joan acull la Fira dels Jocs i el Lleure de l’Eixample

29/11/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El Passeig de Sant Joan acollirà aquest dissabte, 30 de novembre, la primera edició de la Fira dels Jocs i el Lleure del districte de l’Eixample. Aquesta mostra es trobarà entre els carrers d’Ausiàs Marc i Ali Bei, de les 10:00 a les 19:00 hores. El regidor del districte de l’Eixample, Gerard Ardanuy, passejarà per aquesta fira cap a les 11:30 hores.

La Fira, que està organitzada pel districte de l’Eixample, busca oferir una proposta lúdica atractiva per adults i infants gràcies a les parades que instal·laran diverses botigues especialitzades. Així, en aquesta iniciativa els visitants podran gaudir de diversos jocs que s’adaptaran a les diferents franges d’edat del públic, com poden ser jocs d’habilitat, de cartes, de motricitat, d’estratègia…

A més, entre les 11:30 i les 13:30 hores i entre les 16:00 i les 18:00 hores, hi haurà tallers amb activitats per tal que els infants aprenguin i coneguin com es juga en altres països del món. Finalment, també hi haurà un concurs de dibuix i una classe mestra per a aprendre a dibuixar.

Aquesta mostra compta amb la participació de Norma Còmics, Casa Àsia i l’entitat esportiva CET10.

Aquesta iniciativa forma part de la intenció del govern municipal del districte de dinamitzar el passeig de Sant Joan i fer d’aquesta veritable eix cívic. Des de principis de mandat, ja s’ha treballat en aquesta línia, obrint el tram del passeig entre l’Arc de Triomf i la plaça Tetuán a activitats noves i algunes tradicionals de ciutat, com pot ser el Sant Jordi.

Actualment, l’Ajuntament de Barcelona està executant les obres de reforma del segon tram del passeig entre la Gran Via i l’avinguda Diagonal per donar continuïtat a la reurbanització ja executada del primer tram i, un cop finalitzades les obres, a les actuacions de dinamització previstes a la primera fase.





Paraules clau

Eixample/ fires/ jocs lleure/ passeig de sant joan/