L’alcalde Trias referma a Amposta el compromís de posar la força i el prestigi de Barcelona al servei de tots els pobles i ciutats de Catalunya : Servei de Premsa

L’alcalde Trias referma a Amposta el compromís de posar la força i el prestigi de Barcelona al servei de tots els pobles i ciutats de Catalunya

04/12/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, acompanyat de l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha assistit aquesta tarda a la inauguració de la 53a edició de la Fira de Mostres d’Amposta 2013, que se celebra fins al 8 de desembre 2013 a la capital del Montsià, on ha afirmat que la ciutat de Barcelona vol exercir la capitalitat col·laborant amb la resta de pobles i ciutats del país. La Fira de Mostres d’Amposta, una fira multisectorial i una de les més antigues de les que se celebren a les Terres de l’Ebre, és una plataforma de promoció comercial per als empresaris de les comarques del sud de Catalunya amb uns orígens que es remunten a fa més d’un segle i, des d’aleshores, ha estat al servei del desenvolupament comercial, industrial, agrícola i ramader del sud de Catalunya, contribuint a fer més ric i diversificat el teixit econòmic i empresarial d’aquestes comarques.

L’alcalde Trias ha assenyalat que aquesta Fira posa en valor el paper tan destacat d’Amposta com un dels eixos comercials més importants de les Terres de l’Ebre. A parer de Trias, en aquests moments de crisi econòmica i social, “fan falta plataformes de promoció comercial, com aquesta Fira, que donin a conèixer el valor de la vostra feina i ajudin a potenciar-la”. Com ha assenyalat Trias “les explotacions agrícoles i ramaderes, però també el petit comerç i la indústria, són un gran actiu de futur, i les comarques de l’Ebre disposen de grans oportunitats per encarar el futur amb confiança”.

Trias ha afirmat que els catalans i les catalanes “sabem treballar de valent i tirar endavant malgrat les adversitats, com ho sabeu la gent de les Terres de l’Ebre, que heu treballat els arrossars en condicions molt dures, homes i dones de diverses generacions. Sou els hereus de tot aquest esforç i per això no tinc cap dubte que, amb persones valentes i emprenedores com vosaltres, ens en sortirem”.

Finalment, Trias ha afegit que “teniu tota l’estima i el suport de Barcelona per tirar endavant. Com a capital d’aquest país, volem posar tota la força i el prestigi de la marca Barcelona al servei de tots els pobles, ciutats i municipis de Catalunya”.





Paraules clau

Alcalde Trias/ amposta/ fira de mostres/