El districte de Sarrià-Sant Gervasi comença la renovació dels Jardins Doctor Roig i Raventós : Servei de Premsa

El districte de Sarrià-Sant Gervasi comença la renovació dels Jardins Doctor Roig i Raventós

07/12/2013



Temps estimat de lectura: 3 minuts

El districte de Sarrià-Sant Gervasi ha començat aquesta setmana les obres per a la urbanització dels Jardins de Doctor Roig i Raventós, a la cruïlla entre el carrer Ganduxer i el carrer de Dalmases. L’actuació, amb un pressupost de 1.047.000 euros, preveu la renovació d’aquests jardins, un cop finalitzades les obres per la construcció d’un aparcament soterrat promogut pel Col•legi de Metges de Barcelona amb capacitat per a prop de 350 places.

La configuració dels nous Jardins Doctor Roig i Raventós es va treballar en un grup de treball creat al juliol de 2012 i format per 26 veïns de l’entorn dels jardins, els responsables del projecte i l’obra del Col.legi de Metges, l’arquitecte i director de les obres tant de l’aparcament com del jardí, i responsables del Districte. Els acords d’aquest grup de treball han estat la base per a la redacció del projecte executiu de l’obra de renovació dels Jardins de Doctor Roig i Raventós.

En la renovació dels jardins s’incorporaran millores en l’accessibilitat, la il•luminació, la vegetació i els elements urbans, es crearà un teló vegetal de fons per fer de barrera vegetal i es buscarà configurar l’espai com a lloc d’estada per al barri, amb més places per seure, més arbres i jocs per a totes les edats.

jardins

 





Paraules clau

jardins/ Sarrià-Sant Gervasi/