Xavier Trias presenta la Primera Marató de Donants de Sang 2.0. de Catalunya, del Banc de Sang i Teixits : Servei de Premsa

Xavier Trias presenta la Primera Marató de Donants de Sang 2.0. de Catalunya, del Banc de Sang i Teixits

16/12/2013



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, presidirà, aquest dimarts a les 10 hores, la presentació de la Primera Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya, que organitza el Banc de Sang i Teixits, al Saló Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona.

És la primera vegada que tot Catalunya s’uneix en una Marató simultània de donació de sang, estenent-se la campanya que l’any passat es va fer a Barcelona i que va aconseguir un gran èxit gràcies, en bona part, a la mobilització a través de les xarxes socials, dels voluntaris i dels ambaixadors 2.0 de la donació de sang.
La campanya es fa coincidint amb el moment de l’any en què les reserves són més baixes, just després de les vacances de Nadal.

Els ajuntaments de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona se sumen a la Marató i ho visualitzaran en la roda de premsa de dimarts.

A Barcelona, l’alcalde, Xavier Trias, presentarà la Marató al Saló de la Ciutat de l’Ajuntament. L’acte de presentació comptarà també amb la presència del director del Banc de Sang i Teixits, Enric Argelagués, i un Ambaixador 2.0 de la donació de Sang.

A Girona, l’alcalde, Carles Puigdemont, presentarà la Marató a l’Ajuntament. L’acte comptarà també amb la presència del director del Banc de Sang i Teixits a Girona, Joan Profitós, i un Ambaixador 2.0 de la donació de Sang.

A Lleida, l’alcalde, Àngel Ros, presentarà la Marató a la Paeria. L’acte comptarà també amb la presència del director del Banc de Sang i Teixits a Lleida, Juan Manuel Sánchez, i un Ambaixador 2.0 de la donació de Sang.

A Tarragona, l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, presentarà la Marató a l’Ajuntament. L’acte comptarà també amb la presència del director del Banc de Sang i Teixits a Tarragona, Enric Contreras, i un Ambaixador 2.0 de la donació de Sang.





Paraules clau

sang/