Trias expressa el seu condol per la mort de Ricard Maria Carles, arquebisbe emèrit de Barcelona : Servei de Premsa

Trias expressa el seu condol per la mort de Ricard Maria Carles, arquebisbe emèrit de Barcelona

17/12/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcalde de Barcelona ha expressat aquest matí, en nom del Consistori i el seu propi, el condol per la mort del cardenal Ricard Maria Carles, arquebisbe emèrit de Barcelona, que ha mort aquesta matinada als 87 anys d’edat. Carles va ser arquebisbe de Barcelona entre els anys 1990 i 2004. L’alcalde Trias ha enviat una carta de condol a Lluís Martínez Sistach, cardenal arquebisbe de Barcelona. A la missiva Trias expressa el seu afecte i suport per la pèrdua de Carles, “una persona respectada i estimada”.

Trias ha destacat la trajectòria de Ricard Maria Carles com a arquebisbe de Barcelona. “Una trajectòria, al capdavant d’una diòcesi tan nombrosa i important, que va estar clarament marcada per seva vocació de servei a l’Església, a través de la qual va desenvolupar, alhora, un intens servei a la societat i a les persones”, ha dit l’alcalde Trias.

Trias ha assenyalat que “Carles va exercir la seva tasca amb molta generositat, amb una forta implicació amb els problemes socials i amb una clara visió sobre el paper de l’Església davant dels complicats reptes actuals”. L’alcalde ha afegit que el llegat del testimoni del Cardenal Ricard Maria Carles “queda per sempre entre nosaltres, per refermar-nos en el nostre ineludible compromís amb les persones, que tots i totes estem obligats a mantenir”.





Paraules clau

Alcalde Trias/ condol/ ricard maria carles/