Celebració del Cap d’Any a les Fonts de Montjuïc : Servei de Premsa

Celebració del Cap d’Any a les Fonts de Montjuïc

30/12/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

El dimarts 31 de desembre a partir de les 23:30 hores Barcelona viurà l’arribada del nou any 2014 amb un espectacle a l’eix de l’Avinguda Maria Cristina i les Fonts de Montjuïc. A l’acte hi assistiran els tinents d’alcalde Joaquim Forn, Sònia Recasens i  Maite Fandos,  i el regidor de Sants-Montjuïc, Jordi Martí.

Turisme de Barcelona promou l’esdeveniment, amb el segell artístic de la Fura dels Baus i Grup Focus i la col·laboració de la Pirotècnia Igual. El consorci turístic, conjuntament amb altres agents econòmics com la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació, Fira de Barcelona, el Gremi d’Hotels de Barcelona, fan possible la celebració.

Aigua, animació i tecnologia, castellers, gegants de ferro que cobren vida, campanades, volcans de foc, música de Wagner i pirotècnica a l’estil del Piromusical conjuguen els elements de l’escenificació, on jugarà un paper destacat l’Ésser del Mil·leni.

Està previst que la celebració s’iniciï a les 22:30 hores amb activitats lúdiques prèvies (música ambiental, fonts i vídeos). A partir de les 23:30 començarà l’espectacle principal que inclourà les campanades i la pirotècnia, i finalitzarà sobre les 00:15 hores del dimecres 1 de gener de 2014.

AVÍS IMPORTANT:

Els professionals interessats en la cobertura de l’esdeveniment des de la zona reservada pels mitjans de comunicació han d’acreditar-se prèviament a Turisme de Barcelona  premsa@barcelonaturisme.cat. Es recomana als mitjans que accedeixin a la tarima de premsa entre les 22.30 h i les 23.00h.  L’accés s’ha de fer pel carrer Mèxic.

 





Paraules clau

cap d'any/ Montjuïc/