Comença la Festa Major d’hivern del barri de Sant Antoni : Servei de Premsa

Comença la Festa Major d’hivern del barri de Sant Antoni

17/01/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dissabte 18 de gener, a les 13:00 hores als Jardinets de l’Alguer, el regidor del districte de l’Eixample, Gerard Ardanuy, assistirà a l’inici de la Festa Major d’hivern del barri de Sant Antoni, al districte de l’Eixample. En la celebració d’aquest any, el pregó va a càrrec de l’Esplai Totikap que enguany celebren el seu 25è aniversari. Prèviament, a les 11:30 hores tindrà lloc la cercavila d’inici i benvinguda de la Festa Major.

A més, diumenge 19, el regidor assistirà a la cursa popular, a la ballada de sardanes i a la cantada d’havaneres i rom cremat. Posteriorment, dimecres 22, assistirà al gran ball per a la gent gran i dijous 23 al Sopar de Festa Major. Finalment, diumenge 26 visitarà el 13è concurs de gossos, la cercavila del seguici del barri i a l’activitat Òpera al migdia.

Enguany, la Festa Major d’hivern de Sant Antoni tindrà lloc entre els dies 17 i 26 de gener i comptarà amb una programació que inclou activitats diverses dirigides a tots els públics. Al llarg d’aquests nou dies tindran lloc xerrades, concerts, teatre, danses populars, mostres gastronòmiques, trobades de col·leccionistes, jocs i tallers per la mainada, entre d’altres.

Una de les principals novetats d’enguany és que la Festa Major se suma al Tricentenari amb actes com la conferència “1714 al Portal de Sant Antoni i a la Casa de la Bolla”, la taula rodona sobre la Guerra de Successió al barri i la jornada de portes obertes a la Casa de la Bolla, on Antoni de Villarroel signà la capitulació de Barcelona l’11 de setembre de 1714 (actual Escola Pia de Calassanç). La primera trobada de corals infantils i una petita gimcana per conèixer el barri són altres de les novetats del programa de festes.

Entre les principals activitats hi estarien el 18è concurs fotogràfic popular del barri de Sant Antoni, la cercavila d’inici i benvinguda de la Festa Major, el pregó, el 25è aniversari de l’Esbart Sagrat Cor, la 5a trobada de percussió solidària, la 36a cursa popular del barri de Sant Antoni, les activitats del Sant Antoni Patina, la cavalcalda dels Tres Tombs, el ball de Festa Major, la Tabalada infernal i el correfoc infernal, entre d’altres.

NOTA: Adjuntem el programa de la festa en format PDF. 





Paraules clau

festa major/ hivern/ sant antoni/