Trias destaca la tasca de les associacions de veïns i veïnes en la construcció d’una societat i un país millor : Servei de Premsa

Trias destaca la tasca de les associacions de veïns i veïnes en la construcció d’una societat i un país millor

25/01/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona ha expressat aquest matí el seu reconeixement a les associacions de veïns i veïnes per la seva tasca en la construcció d’una societat i d’un país millor.

Trias ha participat aquest matí al Museu Marítim de Barcelona a la inauguració de la Jornada de celebració del 25è aniversari de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC). A  l’acte hi eren presents, entre d’altres el president de la CONFAVC, Jordi Giró, el director general d’Acció Cívica de la Generalitat, Ramon Terrassa, i el comissionat de Participació Ciutadana, Carles Agustí. 

L’alcalde ha felicitat per aquests 25 anys la CONFAVC, “una organització compromesa en la construcció del futur i del benestar dels nostres barris, dels nostres municipis i, en definitiva, del nostre país”. Trias ha destacat que “el repte principal que tenim tots és com sortir de la crisi, com donem eines als ciutadans per tirar endavant. Hem de crear llocs de treball, habitatge social i serveis de qualitat”.

L’alcalde ha remarcat que les associacions de veïns són, sovint, la primera frontera de xoc contra l’exclusió social. “Les associaciona de veïns han lluitat sempre per les llibertats i els drets dels ciutadans i ciutadanes”, ha dit afegint que la tasca de les associacions de veïns i veïnes és “imprescindible’. Trias ha apostat perquè la ciutadania faci sentir la seva veu, s’impliqui i col·labori, “avui tenim més eines i canals per fer-ho”. A parer de l’alcalde, en aquesta època de crisi i de desconfiança de la ciutadania envers la política, “és necessari recuperar la confiança dels ciutadans i les ciutadanes, i canviar les maneres de governar”.  





Paraules clau

Alcalde Trias/ associacions de veïns/ CONFAVC/