L’Ajuntament signa un conveni amb l’Associació Espanyola de la Rosa per celebrar la Convenció Internacional de la Rosa a Barcelona : Servei de Premsa

L’Ajuntament signa un conveni amb l’Associació Espanyola de la Rosa per celebrar la Convenció Internacional de la Rosa a Barcelona

28/01/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona ha signat avui un conveni de col•laboració per acollir la Convenció Internacional de la Rosa 2014 a Barcelona, la “Regional Rose Convention”, sota l’auspici de la World Federation of Rose Societies i com a reconeixement de la recent tradició roserística de la ciutat, amb més d’un segle d’història, i elements destacats com el parc del Roserar de Cervantes, creat al 1961, i que acull el Concurs Internacional de Roses Noves des de 2001.
A l’acte de signatura, ha assistit la presidenta de l’Associació Espanyola de la Rosa, Matilde Ferrer Sena; el gerent adjunt de Medi Ambient i Serveis Urbans de l’Ajuntament, Roman Llagostera, i el vice-president de la World Federation of Rose Societies (WFRS), Gerald Meylan.

L’Ajuntament donarà suport a la celebració d’aquesta convenció a l’AER, representant a l’Estat espanyol de la WFRS, que per primera vegada tindrà lloc a Barcelona i a l’Estat. La Convenció Internacional de la Rosa se celebrarà de l’11 al 14 de maig i proposarà conferències, debats i visites tècniques sobre el món del cultiu de la rosa. Aquest certamen tindrà la seu al Palau de Pedralbes, que va ser seu també de la primera etapa dels concursos internacionals de roses de Barcelona, celebrats durant les dècades de 1920 i 1930.

Sota el lema roses al sol, “Roses in the Sun”, els actes de la convenció se centraran en discutir els aspectes vinculats a les roses a la Mediterrània i als climes mediterranis del món, com a tema inèdit en aquest tipus de trobades professionals, que apleguen al voltant de 200 experts i aficionats d’arreu del món. Això situarà la nostra ciutat com la capital mundial de les Roses durant aquest any 2014.





Paraules clau

rosa/