Maite Fandos assistirà a la presentació de la gala solidària ‘Un triple per la infància’ : Servei de Premsa

Maite Fandos assistirà a la presentació de la gala solidària ‘Un triple per la infància’

28/01/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 29 de gener, a les 12:30 hores, al Gran Teatre Liceu, tindrà lloc la presentació de l’acte solidari ‘Un triple per la infància’ que se celebrarà el proper divendres 7 de febrer amb la participació del tenor José Cura i el pianista Giulio Laguzzi.

A l’acte hi assistirà la Tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, així com també el President de la Federació Catalana de Bàsquet i de la Fundació, del Bàsquet Català, Joan Fa; i el tenor, José Cura, entre d’altres assistents del món del bàsquet i de l’esport català.

El recital líric benèfic destinarà els fons a diferents  entitats en favor de la infància i l’esport, com l’Associació Esportiva Ciutat Vella i l’Associació Educació I Lleure Ubuntu així com també per al projecte ‘ Bàsquet per a tothom’ promogut per la Fundació del Bàsquet Català.

Aquesta activitat s’emmarca en la celebració dels Campionats del Món de Bàsquet 2014, que tenen com a una de les seus la capital catalana, i que aquest cap de setmana acollirà, entre d’altres actes destacats, el sorteig del campionat.





Paraules clau

infància/ solidaritat/