L’Alcalde Trias afirma que, en un context de crisi econòmica i social com l’actual, iniciatives com la Tapa Solidària són molt necessàries : Servei de Premsa

L’Alcalde Trias afirma que, en un context de crisi econòmica i social com l’actual, iniciatives com la Tapa Solidària són molt necessàries

04/02/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona ha assistit l’acte de cloenda de la 3a edició de la Tapa Solidària. A l’acte hi ha assistit, entre d’altres, Maite Fandos, tinent d’alcalde; els cuiners Sergi Arola i Albert Adrià, el vicepresident del Casal dels Infants, Lluís Prats; i la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté. Els fons obtinguts a través d’aquesta iniciativa es destinaran als projectes Vincles del Casal dels Infants que, cada dia acompanyen més de 200 mares amb nadons en situació d’exclusió social. Tapa Solidària va néixer l’octubre del 2011, a través dels cuiners Albert i Ferran Adrià, per lluitar contra la pobresa infantil.

tapa_2

L’alcalde ha donat les gràcies a tothom que ha fet possible aquesta proposta solidària, com els cuiners Sergi Arola i Albert Adrià, els 79 restaurants que enguany hi han participat, i sobretot, al Casal dels Infants, que farà arribar aquest ajut a les famílies, mares i nadons. Com ha dit Trias, en un context de crisi com l’actual, “iniciatives com aquesta són molt necessàries” i ha afegit que “Ajuntament, Tercer Sector i iniciativa privada hem d’anar de la mà per impulsar i millorar l’atenció a les persones que més ho necessiten”. Com ha dit Trias “el Tercer Sector és un sector creador de riquesa social i econòmica, aquest és el futur”.

Com ha assenyalat Trias, Barcelona és una ciutat especial: hi ha coses que van bé, algunes molt bé, però també hi ha gent que ho passa molt malament. L’alcalde ha dit que per alguns Barcelona és la millor ciutat del món però ha afegit que “no ho serà mentre hi hagi gent que ho passa malament”. Trias ha destacat la importància que altres sectors s’impliquin en l’atenció a les persones, perquè les administracions no ho poden fer tot soles i per això ha destacat la necessitat de treballar de manera conjunta, administracions i entitats, per fer avançar la ciutat.





Paraules clau

Alcalde Trias/ gastronomia/ solidaritat/