Sarrià-Sant Gervasi inicia una campanya de prevenció de furts als locals d’oci nocturn de l’eix Sant Gervasi- Galvany : Servei de Premsa

Sarrià-Sant Gervasi inicia una campanya de prevenció de furts als locals d’oci nocturn de l’eix Sant Gervasi- Galvany

07/02/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El districte de Sarrià-Sant Gervasi inicia aquest cap de setmana una campanya de prevenció de furts als locals d’oci nocturn de l’eix Sant Gervasi-Galvany. La campanya, de caire preventiu,  compta amb la col·laboració dels propietaris dels locals d’oci de la zona i de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra. A més de sensibilitzar del perill de furts a l’interior dels locals i d’informar sobre les comissaries on denunciar-los, el projecte vol implicar el personal de seguretat dels locals d’oci nocturn i millorar la convivència i tranquil·litat a la zona.

Els caps de setmana del 6, 7 i 8 de febrer i del 13, 14 i 15 de febrer, es distribuiran 20.000 posa-gots amb la imatge de la campanya i el lema “Vigila les teves coses”, a més de 5.000 flyers i 500 adhesius que es distribuiran entre els 15 locals adherits a la iniciativa.

Els missatges es comunicaran a través d’adhesius que s’ubicaran a llocs estratègics com els accessos, els lavabos o els robers. A més, es distribuiran posa-gots amb indicacions i el personal de seguretat dels locals proporcionarà fulletons informatius sobre les comissaries properes a les persones que ho demanin.

Durant aquests dos caps de setmana, els cossos policials de la ciutat desplegaran un dispositiu específic de vigilància en l’àmbit del carrer Tuset i el carrer Lincoln, per reforçar preventivament la seguretat i la convivència a l’espai públic.

El pla de prevenció es durà a terme a quinze locals del districte, amb la col·laboració de l’Associació de locals d’oci nocturn de Tuset. Aquesta acció s’uneix a les diverses actuacions que ja ha fet el districte de Sarrià-Sant Gervasi a la zona per reduir el soroll i fomentar el civisme durant l’oci nocturn.





Paraules clau

Sarrià-Sant Gervasi/ seguretat/