L’Ajuntament inaugura l’Any Internacional de la Família 2014 amb el Lliurament del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2014 i un debat sobre la Conciliació Familiar : Servei de Premsa

L’Ajuntament inaugura l’Any Internacional de la Família 2014 amb el Lliurament del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2014 i un debat sobre la Conciliació Familiar

19/02/2014

Dijous 20 de febrer a les 18:00 hores, el Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona acollirà l’acte de lliurament del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps 2014, que vol promoure i divulgar la tasca d’aquelles empreses compromeses en millorar la gestió del temps per aconseguir la conciliació laboral i familiar. L’acte estarà presidit per la regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni.

Entre les empreses nominades es troben Criteria, MilleniumBaby, Softmachine, Adecco, Can Cet, Finconsum, Fira de Barcelona, Fremap, Gaes, Hefame, Lacer, Mutua Universal, Nestlé, SGS Tecnos i Sorea.

L’escriptora, periodista i assessora literària Susan Buzzi serà l’encarregada de moderar l’acte. La regidora de família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats Irma Rognoni presentarà l’objectiu del Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Conciliació i Temps abans de donar inici a un diàleg sobre conciliació real moderat pel periodista i subdirector del diari Expansión Martí Saballs. El vicepresident de la patronal Pimec, Lluís Bahamonde, i la directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, Anna Mercadé, debatran sobre com conciliar la vida laboral, familiar i personal.Compartiu aquest contingut