L’alcalde Xavier Trias visita la trobada internacional d’emprenedors 4 Years From Now : Servei de Premsa

L’alcalde Xavier Trias visita la trobada internacional d’emprenedors 4 Years From Now

24/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 25 de febrer, a les 11:15 hores, l’alcalde de Barcelona i president de la Barcelona Mobile World Capital, Xavier Trias, visitarà l’esdeveniment 4 Years From Now, que tindrà lloc al recinte firal de Montjuïc. L’acte estarà presidit pel príncep d’Astúries, Felip de Borbó.

4 Years From Now (4YFN) és la trobada internacional impulsada per la Barcelona Mobile World Capital en el marc del Mobile World Congress. Posarà en contacte oferta i demanda i impulsarà la transmissió de coneixement i el networking entre més de 1.000 emprendedors, professionals, startups, acceleradores, incubadores i inversors de tot el món.

L’alcalde assistirà a la conferència organitzada per 4YFN i ICEX, en què intervindran els CEO de les empreses internacionals Job&Talent, Carto DB, Ludei i Gigigo, i la cloenda anirà a càrrec del príncep Felip de Borbó. Posteriorment, l’alcalde visitarà startups presents a 4YFN.

L’esdeveniment tindrà lloc del dilluns 24 al dimecres 26 de febrer a la Fira de Barcelona, en el recinte de Montjuïc. El 27 de febrer l’activitat del “4YFN” es farà al recinte de Gran Via, on els assitents tindran l’oportunitat de fer contactes amb empreses expositores del Congrés.

L’alcalde estarà acompanyat per la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens.





Paraules clau

mobile world capital/