El Mobile World Center acull el Mobile Social Day, la primera fira ocupacional del sector de la mobilitat : Servei de Premsa

El Mobile World Center acull el Mobile Social Day, la primera fira ocupacional del sector de la mobilitat

25/02/2014

El Mobile World Center serà l’escenari, aquest dimecres 26 de febrer, del Mobile Social Day, una jornada organitzada per l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Barcelona Mobile World Capital que es durà a terme per primera vegada en el marc del Mobile World Congress (MWC) amb l’objectiu d’acostar als ciutadans les oportunitats laborals i formatives que ofereix el sector de les tecnologies mòbils a Barcelona i a Catalunya.

La jornada, que es desenvoluparà de 10 a 15 hores, inclou sessions informatives on es parlarà del programa mTalent, de formació tecnològica en l’àmbit de la tecnologia mòbil, i un espai de fira ocupacional en què les empreses del sector informaran sobre els perfils professionals que necessiten, i on els participants podran presentar-s’hi com a candidats i conèixer de primera mà serveis d’intermediació i orientació formativa i laboral.

En aquesta primera edició del Mobile Social Day, a la qual s’hi ha inscrit 350 persones, hi participen 28 empreses i 5 ens públics, que ofereixen més d’un centenar de llocs de treball corresponents a més de 40 perfils professionals diferents relacionats amb el sector de la mobilitat.

Durant tota la jornada, el Mobile Social Day estarà obert als mitjans, que podran prendre imatges i entrevistar empreses i participants.Compartiu aquest contingut