L´alcalde Trias assisteix a Brussel·les a la cerimònia de lliurament de l’European Capital of Innovation Award : Servei de Premsa

L´alcalde Trias assisteix a Brussel·les a la cerimònia de lliurament de l’European Capital of Innovation Award

10/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 11 de març, a les 12:30 hores, l´alcalde de Barcelona, Xavier Trias, assisteix a Brussel·les a la cerimònia de lliurament de l’European Capital of Innovation Award, en un acte presidit per la comissària d’Investigació, Innovació i Ciència, Máire Geoghegan-Quinn. El guardó es lliurarà en el marc de la Innovation Convention 2014, organitzada per la Comissió Europea.

La Comissió Europea ha convocat, per primer cop, un concurs per escollir Capital Europea de la Innovació. Aquest reconeixement s’emmarca en el fet que, per a la Comissió Europea, la innovació és essencial per al creixement econòmic i per a la competitivitat de les empreses i constitueix una part imprescindible de l’Estratègia Europa 2020 de la UE. La ciutat de Barcelona és finalista i opta a aconseguir aquest premi juntament amb les ciutats de Grenoble (França) i Groeningen (Països Baixos).

En acabar la cerimònia està previst tenir un punt de contacte amb els mitjans interessats. L’Alcalde farà declaracions tant si Barcelona aconsegueix el guardó com si no.





Paraules clau

Alcalde Trias/ brusel·les/ innovació/