L’Ajuntament de Barcelona obre el procés per adjudicar les obres de 26 habitatges protegits a Can Batlló : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona obre el procés per adjudicar les obres de 26 habitatges protegits a Can Batlló

12/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Patronat Municipal de l’Habitatge de Barcelona (PMHB), ha obert el concurs per a l’execució de les obres de 26 habitatges a l’àmbit de Can Batlló, al districte Sants- Montjuïc. Es tracta de la promoció situada al carrer Constitució, numero 31 (sector 1 de Can Batlló UP-4).

edif

 

L’edifici constarà de 26 habitatges per a afectats urbanístics i en dret de superfície, i de 40 places d’aparcament. El pressupost de licitació de les obres és de 4.228.108,10 € (IVA inclòs), i el termini perquè les empreses hi puguin presentar les seves ofertes és fins al 8 d’abril.

Els arquitectes autors del projecte són Joana Ayxendri i Pilar Salinas. Els habitatges, amb una superfície d’entre 52 i 89 m2, seran d’1, 2, 3 i 4 dormitoris. En concret, n’hi haurà 2 d’un dormitori, 8 de dos dormitoris, 12 de 3 dormitoris i 4 de 4 dormitoris.

El termini d’execució de les obres, un cop adjudicades, serà de 19 mesos. Les obres està previst que comencin abans de l’estiu.

A més de la promoció del carrer Constitució, el PMHB construirà més habitatges protegits al sector de Can Batlló. En concret, durant el segon trimestre d’aquest any també es licitaran les obres d’una altra promoció al carrer Parcerisa, 4-6 (UP-8). L’edifici constarà també de 26 habitatges en dret de superfície.





Paraules clau

can batlló/ habitatge/