Raimond Blasi participa als actes de descobriment de tres “Petits Paisatge de Barcelona” al districte de Sant Andreu : Servei de Premsa

Raimond Blasi participa als actes de descobriment de tres “Petits Paisatge de Barcelona” al districte de Sant Andreu

14/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 16 de març, a partir de les 10:30 hores, el regidor del districte de Sant Andreu, Raimond Blasi, assistirà als actes de descobriment de tres “Petits Paisatges de Barcelona” al districte de Sant Andreu. Aquests tres elements són: la premsa de vi de la Masia de Can Xandri, el pilar de l’aigua de la Sagrera i la primera pedra del barri del Congrés.

Així, a les 10:30 hores, el regidor assisteix al descobriment de la placa “Petit paisatge de Barcelona” a la premsa de vi de la masia de Can Xandri (plaça d’en Xandri). Aquest objecte singular, reconegut amb la distinció de petit paisatge de Barcelona, confereix caràcter a la ciutat i forma part de la memòria històrica dels barcelonins i en particular dels veïns i veïnes de Sant Andreu.

Posteriorment, a les 11:30 hores, es farà el descobriment de la placa al pilar de l’aigua de la Sagrera (carrer de la Sagrera, 77). Aquesta construcció singular, reconeguda amb la distinció de petit paisatge de Barcelona, confereix caràcter a la ciutat i forma part de la memòria històrica dels barcelonins i en particular dels veïns i veïnes de la Sagrera. L’acte també inclourà l’inici del canvi del plaques del carrer de la Sagrera que pren el nom de “carrer Gran de la Sagrera”.

Finalment, a les 13:00 hores, tindrà lloc la de la primera pedra del barri del Congrés (carrer Felip II, 186). Aquest element singular, reconegut amb la distinció de petit paisatge de Barcelona, confereix caràcter a la ciutat i forma part de la memòria històrica dels barcelonins i en particular dels veïns i veïnes del barri del Congrés-Indians.





Paraules clau

petits paisatges/ Sant Andreu/