Xavier Trias afirma que amb el nou patrocini del Bicing “millorarem el servei del Bicing i farem que aquest sigui més rendible per al ciutadà” : Servei de Premsa

Xavier Trias afirma que amb el nou patrocini del Bicing “millorarem el servei del Bicing i farem que aquest sigui més rendible per al ciutadà”

21/03/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat l’acord de patrocinador exclusiu de Vodafone per al servei del Bicing que tindrà una vigència de 3 anys. El Bicing rebrà una quantitat total de més de 4M€ els propers 3 anys, per a la inclusió de Vodafone en el “naming” del seu servei.

 

Durant aquests 3 anys, Bicing es compromet a inserir la marca i el logo de Vodafone als diversos espais disponibles: les bicicletes, les estacions, la flota de vehicles, l’uniforme del personal, la pàgina web i les xarxes socials. Al llarg de les properes setmanes, i de manera progressiva, s’aniran adaptant tots els suports del Bicing a la nova imatge, sense que se’n vegi alterat el servei.

L’alcalde de Barcelona ha recordat: “El compromís d’aquest Ajuntament amb el Bicing sempre ha estat el de reduir el cost que aquest servei té per la ciutat i gràcies a la col·laboració publico-privada i a una bona gestió, avui fem un pas més perquè aquest servei sigui més sostenible econòmicament”.

L’alcalde Xavier Trias ha declarat: “Barcelona, com a Capital Mundial del Mòbil i Capital Europea de la Innovació, aposta per l’avenç de les tecnologies aplicades als serveis públics, i aquest n’és un molt bon exemple”. I ha afegit: “Forma part també de la nostra aposta per esdevenir una Smart City de referència internacional posant la tecnologia al servei de les persones”.

Vodafone s’ha compromès a prestar al Bicing tots els serveis de comunicacions electròniques i implantar noves solucions tecnològiques que permetran millorar el servei. Trias ha remarcat: “Aquestes solucions tecnològiques contribuiran a fer de Barcelona, encara més, una ciutat de referència en l’àmbit de les tecnologies mòbils”.

L’alcalde ha agraït a Vodafone la col·laboració i l’entesa, i a Clear Channel, com a empresa gestora del Bicing, perquè l’Ajuntament va fer una aposta pel Bicing com a mitjà de transport públic que complementa el transport públic tradicional i “amb aquesta aportació millorarem el servei del Bicing i farem que aquest sigui menys deficitari per a l’Ajuntament i més rendible per al ciutadà”.

Trias ha remarcat: “Estic convençut que sabreu trobar l’encaix per seguir fent del Bicing un servei d’excel·lència i de gran qualitat” i ha afegit: “un servei que està valorat com un dels serveis de bicicleta compartida més eficient del món”.

 





Paraules clau

bicing/ vodafone/