Jordi Martí visita la reurbanització del carrer Trajà i del camí de la Font Florida, al barri de Font de la Guatlla : Servei de Premsa

Jordi Martí visita la reurbanització del carrer Trajà i del camí de la Font Florida, al barri de Font de la Guatlla

30/03/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

El regidor de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, ha participat aquest matí en una passejada pel carrer Trajà i pel Camí de la Font Florida, dos vials que han estat remodelats per millorar-ne tant les instal·lacions, com l’ordenació urbana i l’accessibilitat.

En el cas del carrer Trajà, les obres que s’hi ha dut a terme, entre el carrer de la Font Florida  i la Gran Via de les Corts Catalanes, han consistit en una nova pavimentació, amb voreres de panot, la plantació d’arbrat alineat en ambdues voreres i la millora de la xarxa de reg associada. També s’hi ha instal·lat una nova xarxa d’enllumenat, amb tecnologia LED, i nou mobiliari urbà (pilones, papereres i bancs). La xarxa de clavegueram existent ha estat adaptada i millorada, amb nous embornals i reixes interceptores, per tal d’acabar amb el problema d’olors que patia la zona. Finalment, s’han soterrat les xarxes aèries existents, eliminant el cablejat de telecomunicacions i les línies elèctriques.

Quant al camí de la Font Florida, ha estat arranjat per facilitar l’accés dels alumnes de l’escola Pau Vila.

Es tracta d’una reforma llargament esperada, fruit del procés participatiu que fet amb veïns i entitats de la Font de la Guatlla, que ha suposat una inversió de 900.000 euros.





Paraules clau

Font de la Guatlla/ Sants-Montjuic/