El catàleg d’activitats d’estiu 2014 oferirà, per primer cop, activitats socioculturals per a adolescents : Servei de Premsa

El catàleg d’activitats d’estiu 2014 oferirà, per primer cop, activitats socioculturals per a adolescents

01/04/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’Ajuntament de Barcelona ha elaborat un nou catàleg d’activitats de la campanya de vacances d’estiu per a nens i nenes de la ciutat. La campanya és un programa coordinat per l’àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports del consistori, amb la col·laboració d’entitats de lleure, socials i esportives, i que cada any ofereix una oferta àmplia i variada d’activitats educatives engrescadores perquè els infants i adolescents d’entre 1 i 17 anys de Barcelona puguin gaudir del període de vacances.

estiu

Enguany, aquesta oferta arriba a les 203.399 places, 639 activitats organitzades per 189 entitats. A més, per primera vegada, en aquesta oferta s’ha introduït una nova modalitat d’activitats –activitats socioculturals— dirigides a adolescents d’entre 12 i 17 anys. L’objectiu és oferir propostes atractives en tots el districtes que s’ajustin a les seves necessitats i interessos. Per primer cop, algunes d’aquestes activitats es realitzaran en algunes Biblioteques de la Xarxa Municipal.

Sis tipologies diferents conformen les activitats socioculturals:

– Tecnologies de la informació i la comunicació (TIC)
– Arts plàstiques
– Arts escèniques i musicals,
– Activitats relacionades amb l’edició d’imatge
– Combinades: són aquelles activitats que engloben diferents disciplines i experiències. Aquesta modalitat permetrà que els adolescents participants treballin habilitats com el treball en equip, la presa de decisions, la descoberta i l’experimentació de diverses disciplines i l’aprenentatge de noves tècniques artístiques.
– Altres temàtiques:, periodisme, etc…





Paraules clau

estiu/ vacances/