Fandos, Rognoni i Roset intervenen a l’acte de nomenament dels delegats de Barcelona del 7è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya : Servei de Premsa

Fandos, Rognoni i Roset intervenen a l’acte de nomenament dels delegats de Barcelona del 7è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya

23/04/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 24 d’abril, a les 11 hores, se celebrarà al Museu d’Història de la Ciutat, el nomenament dels 88 delegats que representaran la ciutat de Barcelona en el 7è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya.

A l’acte hi intervindrà la tinenta d’alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos; la regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Irma Rognoni, que presideix el Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona; i la Comissionada d’Alcaldia de la Gent Gran, Assumpció Roset.

Els 88 delegats de Barcelona representaran els diferents districtes de manera proporcional a la població de persones grans dels 10 districtes de la ciutat. (Ciutat Vella,5; Eixample 14; Sants-Montjuïc, 9; Les Cort, 6; Sarrià-Sant Gervasi, 8; Gràcia, 7; Horta-Guinardó, 10; Nou Barris,10; Sant Andreu, 8; Sant Martí; 11). Aquests delegats, i els seus suplents, han estat proposats pel Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona i pels consells i comissions de Gent Gran dels districtes.

El dia 8 d’octubre culminarà el VII Congrés de la Gent Gran de Catalunya i se celebrarà al Mon Sant Benet. El nombre total de delegats per elecció és de 471, i Barcelona hi serà representada en 88.





Paraules clau

gent gran/