Vives lliura els trofeus del XXVII Curs de Pràctiques Escolars de Circulació en Bicicleta de Les Corts : Servei de Premsa

Vives lliura els trofeus del XXVII Curs de Pràctiques Escolars de Circulació en Bicicleta de Les Corts

25/04/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 26 d’abril, a les 12:00 hores (Terrassa exterior de El Corte Inglés- Diagonal), el regidor de Les Corts, Antoni Vives, lliurarà els trofeus del XXVII Curs de Pràctiques Escolars de Circulació en Bicicleta de Les Corts. En aquesta activitat hi participaran uns 150 alumnes de primària d’un total de 16 escoles del districte, els seus familiars, mestres i monitors.

Els guardons posen fi el XXVII Curs impartit pels Educadors Escolars per la Mobilitat Segura de la Guardia Urbana a1.200 alumnes de 3r, 4t i 5è de primària d’un total de 16 escoles del districte de Les Corts. El programa té per objectiu aconseguir una millora en el comportament cívic i viari, una mobilitat més segura, i conscienciar als alumnes del ventall de formes possibles de moure’s per preveure el millor mitjà de transport que s’ha d’utilitzar i considerar que anar amb bicicleta o a peu són fórmules de mobilitat amb una alta qualitat ambiental i de sostenibilitat que cal tenir en compte.





Paraules clau

bicicleta/ Les Corts/ mobilitat/ seguretat/