Gairebé 400 persones inscrites per participar a la Mostra d’Activitats Esportives dels casals de gent gran de Gràcia al Park Güell : Servei de Premsa

Gairebé 400 persones inscrites per participar a la Mostra d’Activitats Esportives dels casals de gent gran de Gràcia al Park Güell

05/05/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 6 de maig, a partir de les 9.30 hores, a l’entorn de 400 persones de tots els casals de gent gran de Gràcia participaran a la Mostra d’Activitats Esportives que s’ha organitzat a la plaça de la Natura del Park Güell, dins dels actes de la XXV Setmana de la Gent Gran de Gràcia. Els participants faran una demostració de les diferents disciplines esportives que practiquen als seus casals, com balls de saló, tai-txi, ioga, etc, i estaran dirigits pels monitors dels centres. L’acte estarà amenitzat per Pep Callau. Està previst que les actuacions durin fins a les 13 hores, en què està prevista una master class de ball.

La Setmana de la Gent Gran de Gràcia està impulsada i organitzada pel districte de Gràcia a través del Consell de la Gent Gran (format per Associació de Pensionistes i Jubilats La Sedeta, Casal d’avis Montmany, Espai de Gent Gran La Violeta, Casal d’avis Penitents, Casal d’avis i residència Siracusa, Casal de barri Cardener, Associació de Gent Gran Pau Casals, Espai Gent Gran del Centre cívic El Coll–La Bruguera, Cercle La Salle, La Lliga Reumatològica).

El lema de la setmana d’enguany és “25 anys amb Gràcia”, escollit a proposta dels integrants del Consell de Gent Gran del Districte de Gràcia. La Setmana s’emmarca en el Programa d’Envelliment Actiu del Districte de Gràcia, presentat com Mesura de Govern del Districte el 14 de març del 2013.

NOTA. Els mitjans que vulguin accedir al Park Güell, hauran d’entrar per l’accés de la Carretera del Carmel.





Paraules clau

gent gran/ Gràcia/ park güell/